Coaching

 

We leven in een maatschappij, waar we allemaal druk,druk,druk zijn in het leven staan en draaien mee in het rad van het leven.

Dit maakt dat je het gevoel hebt dat je heel veel “ballen” hoog moet houden.

Innerlijke onrust
Door mijn ervaringen tijdens het geven van Reikibehandelingen en Reikicursussen, ontdekte ik dat door de innerlijke onrust, mensen steeds verder van zichzelf verwijderd raken. Negatieve en kritische stemmetjes in het hoofd zorgen voor deze innerlijke onrust en mede daardoor voor lichamelijke en geestelijke klachten.

Hoeveel lichter zou jouw leven zijn,van moeten naar mogen? Regelmatig krijg ik te horen: “Antoinette jij bent een rustpunt, bij jou kan ik mijn verhaal kwijt, duidelijk en eenvoudig ben jij in je bewoording”.

Ondersteunen en begeleiden

Door te luisteren, te spiegelen en “handvatten” mee te geven, komen mensen steeds meer in hun kracht te staan. Door bijvoorbeeld alleen al een kleine gewoonte te veranderen, komt er een stukje bewustwording.

Coaching vergroot je zelfinzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en het geloof in jezelf.

Bij mij kun je terecht voor een coachinggesprek, maar het is ook mogelijk coaching met een Reikibehandeling te combineren. Wanneer je na het coachingsgesprek aansluitend wordt behandeld met Reiki, is er heling op lichamelijk en geestelijk niveau.

Weet dat ik geen arts of psycholoog ben, Ik stel geen diagnose. Voor coaching is dit overigens niet nodig, ik kan je wel ondersteunen en begeleiden.

Intake

Als je voor de eerste afspraak komt is er een korte intake. We maken kennis met elkaar en je kunt meer over je achtergrond vertellen. En welk doel je graag zou willen bereiken.

Natuurlijk is de belangrijkste investering, dat je tijd voor jezelf vrij maakt en wilt werken aan jezelf! 

Investering

Het tarief voor een coachingssessie van 1 uur, is €60,00.

Het tarief voor een coachingssessie van 1 uur met aansluitend een volledige Reikibehandeling van 1 uur is €100,00. Desgevraagd stuur ik je een betalingsbewijs.

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 06-25180163 of stuur mij een e-mail via: contactformulier